Det er sommer nu!
Lige om lidt vil jeg holde ferie. Sådan rigtig ferie. Uden telefon og internet og medier. Det bliver noget med Norske fjelde og den jyske vestkyst: Lyngen og heden. Duften derude. Fyrtræer. Jeg glæder mig.

Det har været et intenst forår: Sangene fra digtsamlingen er blevet arrangeret for strygerkvartet i samarbejde med Mette.DK (https://www.mettedk.com). Det har været et fantastisk samarbejde. Jeg er virkeligt blevet glad for arrangementerne og mit nye bekendtskab med strygerne.
Så var der øvere med Mette og de fantastiske musikere fra Århus Symfoniorkester: Chiao Hui, Søs Nyengaard, Sarah Foldager. Arrangementerne skulle prøves af færdiggøres og sammenspillet udvikles: Dynamik, tempo, indsatser, rubato-steder særlige dæmpede violin-teknikker.

Og så pludseligt var det hele færdigt og vi klar til live-indspilningerne i Odder Kirke. Det var særlige dage. At være hjemme i Odder. At nyde kirkens klang. Jeg huskede på, hvordan min mor altid sagde til mig, at jeg ville komme til at synge i 7 kirker, når jeg blev voksen. Og hendes jordiske rester derude på kirkegården. Min bror på klaveret. Og så min elskede far i kulissen, værende så sød og hjælpsom. Ja og ikke mindst min lille datter, Marie. Trissende rundt i kirken midt i det hele med store øjne og ører.

Nu er vi i gang med at redigere musikken. At mixe. Den proces har budt på en masse udfordringer. Der har været en masse frem og tilbage. Jeg har begået en masse fejl og er vist nok blevet en helt del klogere på den proces. Det er helt klart noget med bagklogskabens ulideligt klare lys.  Jeg VIL være helt tilfreds, eller så tilfreds, som jeg overhovedet kan blive. Derfor har jeg fået min gode, elskede gamle ven Emil Nordkvist som producer. Vi har lavet musik sammen i 17 år, og han forstår, hvad jeg mener, og hvad jeg kan lide. Det skal nok komme i mål! Og det bliver smukt

Jeg glæder mig helt vildt meget til at dele albummet med jer.

Her er foreløbigt det her smukke foto til projektet, taget af fotografen Mew Mew.

Mere om det alt sammen senere.
Indtil da! Glædelig sankt Hans og glædelig sommer!