Kære Alle

Julen sig nærmer. Det er rart. Året går på hæld. Godt brugt er det efterhånden. Året.

Jeg har nydt det. Jeg har nydt arbejdet: Koncerterne, sammenspillet med musikere, publikum. Al den energi, der bliver opbygget i sådan et projekt. Udladelserne. Pauserne ind i mellem. Dem har jeg tilladt mig de sidste par uger. Det har været rart og tiltrængt.

Jeg er spændt på, hvad det nye år vil bringe. Mange ting og tråde i luften. Jeg håber, de lander og bliver til nogle smukke koncertoplevelser derude i det danske land.

Albummet kan du bestille her hos mig eller høre det digitalt på

Spotify https://open.spotify.com/album/5IlNI8aRPVSVmqGbs6ZSpR

& I-tunes https://open.spotify.com/album/5IlNI8aRPVSVmqGbs6ZSpR

Omtale af albummet.

”det er et album om sorg, det at prøve at håndtere den, stå ved den og at kunne sige farvel og give slip. Helt almengyldige ting, som alle på en eller anden måde kommer til at skulle igennem. Sådan er livet. Det får Troldborg, holdet af musikere og moderen med Vigga Bros stemme på utrolig flot og smagfuld vis sat lyd på.”
GFR v. Ken Damgaard Thomsen
http://www.gfrock.dk/karen-marie-troldborg-over-revet-langt-ude/

”Det er ikke en plade, der sigter mod populærmusiksforbrugeren, men med sin dybde og alvor mod os alle sammen, der har brug for at tænke lidt over livets finalitet, vores dødelighed. Hermed anbefalet.”
Mr. Capac, musikblogger
http://www.capac.dk/wordpress/?p=28209

Stærk musik og stærke ord for alle os, der har prøvet at føle sig svage og sårbare og uden ord. Karen Troldborg og hendes mor lader os låne deres ord, som vi kan spejle os i. Samtalen mellem liv og død er mulig og er en oplevelse for alle.
Sognepræst Anne Mette Fruelund Andersen
https://www.odderkirke.dk/fileadmin/group/858/Dokumenter/41.pdf

Det er et nicheprojekt med bred appel til alle, der har elsket og mistet. Det er medrivende sammenspil, hvor sorgen og i sidste ende kærligheden får plads i et stort kirkerum
DBO-bladet

Artikel med webdoc på TV2-østjylland
https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/karen-mistede-sin-mor-til-kraeft-som-ung-nu-saetter-hun-lyd-paa-sorgen

 

Med ønsker om en god jul og på gensyn i det nye år

Karen