…OM IKKE ET NYT ÅR ER I FULD GANG!

 

  KÆRE ALLE

Med det gamle år bag os og kyndelmissen og alt det der, så tager jeg mig lige en stund til at opdatere lidt herfra.
Jeg håber I/du har det godt derude!

I år er året, hvor 72 projektet endeligt skal søsættes. Mange års arbejde går forud, jeg har gjort, hvad jeg kunne og nu mærker jeg, at tiden er ved at være moden, eller måske snarere at projektet er: Et album, en digtsamling, en koncertoplevelse og en helt masse stempler. Jeg glæder mig.

Albummet er i dag netop sendt til masterering i Sverige. Mix og indspilning er færdigt. Nu er det altså ret meget ud af mine hænder, denne sidste del af processen. Det har været vildt at slutte arbejdet. Jeg har taget mig selv en god rum tid til at finde ud af, hvad jeg vil, og hvad næste skridt er. Samtidig er der en masse praktiske ting, der skal ordnes og det er egentligt rart i kombination med det der følen og mærke efter, lytte og give slip for en stund.

Digtsamlingen skal udgives på Forlaget Emeritus. Kontrakten er underskrevet og jeg glæder mig til samarbejdet.

Ellers klør jeg på i Art Of Impro på Kulturhotellet i Rønde, hvor jeg improviserer frit med en masse dejlige mennesker. Trækfugl brygger på debutalbumudgivelse i samarbejde med Silkeborg Bad. Den 29. maj giver vi koncert på museet, og måneden op til koncerten fra d. 23. april kan man høre uddrag af albummet via QR-koder på udvalgte steder i museets smukke omgivelser. Over Revet Langt Ude forbereder pr koncert i Næsby Kirke d. 26. marts, koncert for de frivillige på Hospice Gudenåen og deltagelse i stafet for livet i gode, gamle Odder.

Jeg glæder mig til det hele og håber vi ses!

Kærlige Hilsener
Karen