Glædelig maj-måned!

Tiden flyver. En tredje del af året er allerede brugt. Måneder og tid, der aldrig kommer igen. Her følger en update om, hvad der rører sig på disse mine kanter.

Jeg er begyndt til dans. De fem rytmer. Det er aldeles vidunderligt. To og en halv times fri dans ugentligt i et stort rum sammen med mennesker, jeg aldrig har mødt før. Jeg oplever sælsomme og smukke møder med de her mennesker gennem dansen. Det er virkeligt skægt at kommunikere uden ord! Og uendeligt sagliggørende at ryste og mærke denne her nu 37 årige krop i bevægelse.

Derudover har jeg som tidligere beskrevet brugt tiden på arbejdet med drømme. Det stikker stadig i mange retninger, men jeg er så optaget af det: Nye digte og sange melder stødt og jævnt deres ankomst. Jeg har haft flere lejligheder til at vende projektet med gode venner og læse drømme-digtene højt for dem. Det gør mig klogere på sagerne, og det er dejligt at dele og få spejlet ordene i mennesker, jeg holder af.

I tiden forbereder jeg mig til solo-koncert i Odder i anledning af Stafet for Livet.  Stafetten finder sted d. 16. juni på Spektrum Odders grønne arealer på Parkvej. Der er program fra 19.30. Jeg spiller kl. 21.00.

Egå Kirke har lige inviteret mig til at medvirke i og planlægge en ART-gudstjeneste d. 11. nov 2018. Over Revet Langt Ude skal lægge ord og musik til Alle Helgenssøndagens gudstjeneste. Det er meningen, at projektet skal smelte ind i gudstjenesten, så højmessens faste liturgi bevares. Det synes jeg, er en spændende opgave, og jeg glæder mig til at komme i gang.

En anden god nyhed er, at DR og Sundhedsmagasinet har besluttet sig for at inddrage Over Revet Langt Ude i et program om sorg. Det er lige om lidt, vi går i gang med interviews og optagelser. Jeg glæder mig og er spændt på processen. Jeg er taknemmelig for muligheden for at dele projektet med sådan en hel seerflade!

Håber I nyder foråret! Alt godt til jer alle herfra

Karen