KÆRE DU!
GODT NYTÅR!

Altid spændende at gå ind i et nyt år og altid lidt angstprovokerende at sige farvel til det gamle, at give slip.
2017 var for mig et år med masser af fart og gå på mod. Projektet lå lige til højrebenet. Jeg vidste, hvad jeg ville, og hvor jeg var på vej hen. Musikken skulle arrangeres, albummet indspilles, de rette mennesker kontaktes. Dagene var fyldt med to-do-lister, og praktiske opgaver, der skulle løses for at nå hen til d. 23. oktober, hvor albummet havde deadline.

 Og samtidig lå der noget konstant konfronterende. Alting i processen var jo nyt. Og generelt sælsomt har det været at skulle gå så praktisk til værks omkring noget, et livstema, som jo egentligt stikker så dybt. Bare det, at blive ved med at beskæftige mig med det, var i sig selv angstprovokerende. 

MEN nu er projektet færdigt! 
Klar til at blive blive delt med, hvem der ønsker det!
Der er masser koncerter i støbeskeen og allerede 2 her i januar:

D. 23. januar på Slagelse Bibliotek kl. 19.00-21.00.
Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig.

Du kan tilmelde dig her:
https://www.slagelse.dk/borger/sundhed-og-sygdom/alvorlig-sygdom/temaaften-om-kraeft

og

d. 26. januar spiller jeg i Odense Domkirkes Natkirke kl. 20.00-21.00
Gratis entre. Læs mere her:
https://www.facebook.com/odensenatkirke/?hc_ref=ARR4zdjuQT6QPnz5ezXP7cjuesxjy7Eqp5EHd4DFTVaJxVdO0LJYj_CLPO2vCWfRUjA&fref=nf

I DET NYE ÅR 2018 er mit håb at spille en masse Over Revet Langt Ude koncerter.

Resten af den tid, jeg har mellem mine hænder vil jeg åbne mig for det nye. Og denne her fornemmelse for det nye, som lurer. Det nye, der venter på lys og varme. Og tid og næring. Ja, det tager tid. Det er en helt anden proces, og historie, som jeg glæder mig til at dele  i det nye år. 

Jeg ønsker dig et godt og lykkebringende nytår!

VI SES DERUDE!
Kærlige Hilsener