Kære Alle

Det er på høje tid at få ønsket godt nytår.
Hjemmesiden er nu endeligt blevet fikset, så jeg igen kan opdatere.
Siden sidst finder jeg mig igen på jysk grund. Vi er flyttet fra Amager til Gl. Rye. 2019 stod i høj grad i forandringernes tegn. Nyt hjem, nye omgivelser. 

Her er helt utroligt smukt. Søhøjlandet: Søerne, lyngbakkerne, Himmelbjerget, og menneskene, der er rundet af en ro. Når jeg kører på motorvejen og drejer af ned mod Boes og Alken og kører gennem marker og skove, så er der noget indeni, der falder på plads. Det er sjovt at opleve. Jeg holder af byen. Det gør jeg. Men for nu kunne jeg ikke tænke mig at bo andre steder. Og vi bor dejligt. Og har endda plads til, at jeg kan have et musiklokale i vores hjem. Med et akustisk klaver, der ikke længere kan larme for underboer og overboer. Det er fantastisk at kunne synge frit i sit helt eget rum. 

Jeg spiller stadig koncerter med Over Revet Langt Ude. I tiden arbejder jeg med cellisten Johanne Andersson. Vi omarrangerer musikken for klaver og cello, så vi også kan afholde duo-koncerter.

Jeg er stadig meget optaget af den frie improvisation og stødte sidste år ind i organisationen “Music For People”, som arbejder med at facilitere fri improvisation for børn, ældre og i bund og grund alle, der er interesserede i, hvordan man skaber musik med andre i nuet. Det er spændende og vi er nu en gruppe mennesker, der udforsker improvisationens vilde rum sammen på Kulturhotellet i Rønde under navnet “Art Of Improvisation”. 

Alt det nye er ved at manifestere sig i et projekt, som handler om drømme. Jeg har nu skrevet 11 sange og en ny digtsamling. I tiden sparer jeg med skuespillere og musikere og potentielle samarbejdspartnere og nyder den nervepirrende proces det er at gå fra ide til virkelighed og delagtiggøre andre i hele det drømme-univers, jeg har dyrket det sidste år.
Det er et møde mellem drøm og virkelighed. På rigtigt mange planer.

Alt godt til jer alle derude!

Kærligst 
Karen