Kære I

Glædeligt forår.

Så sart og fint er der udenfor. Nu. Lyst og let. Og neongrønne piletræets spæde blade, Jeg elsker det. Foråret er den bedste tid på året for mig: Som om alting starter på ny en gang til. Jeg har altid godt kunne lide den tanke, at vi mennesker altid og hele tiden har muligheden for at gøre alting nyt. Hvis vi tør.

Jeg har meldt min tilstedeværelse på facebook. Jeg har haft meget modstand på området, men jeg oplever, at det nu egentligt er okay, at dedikere lidt tid til at beskrive og reflektere lidt over mine projekter. Det er hjemmesiden her bestemt også. Men hvem ved, om jeg overhovedet har nogle læsere herinde? På facebook er det ret nemt at være i en eller anden form for kontakt. Her oplever jeg mere denne envejskommunikation. Og så ind i mellem velsignede beskeder fra bogens læsere eller koncertgængere, der har fundet mig herinde. Det bliver jeg altid meget glad for! Tak for dem!

Ja, det kan noget andet. Men hvis I nu er nogen herinde, som gerne vil følge med på en anden måde eller kommunikere mere direkte, så kan I altså også finde mig på min facebook-side nu på https://www.facebook.com/KarenORLU
ORLU er forkortelsen på Over Revet Langt Ude.

Den 26. april spiller jeg som sagt i Brøndby Øster Kirke fra kl. 14.00-16.00. Læs mere om arrangementet her:
http://www.brondbyoster-kirke.dk/event/2655035

Jeg håber at se nogle af jer.

Kh Karen