Kære Alle

Vidunderligt er det, at bogen nu er kommet frisk fra trykken. 
Jeg har endnu ikke selv mærket den i mine egne hænder, men forlaget har sendt mig billeder og videoer, og jeg er nu lettet og virkeligt glad for at se, at dét, som har arbejdet i mine tanker i så virkeligt lang tid, nu endeligt er kondenseret og har manifesteret sig.
Det er vist 7-8 år siden, jeg gik i gang med at arbejde med de 72 anslag og undersøge drømmenes verden. Og pludseligt som jeg sidder her med bogen i øjnene, kan jeg se bagud og se de mange sjove og sære skridt, jeg gik for at kunne lave den. De mange studier af drømmelitteraur, sirlig gennemgang af indre drømmelandskaber, gennemskrivninger og eksperimenter med ord og tal, sparring med Helle Højland for at finde retning i fortællingen, sparring med min kære nabo Anna Klahn for at få tro på projektet, Fundraising. Forlags-jagten. Og samtidig al den musik, som omstod sideløbende, der også måtte have liv. Den vanvittige stempeljagt, der blev komplet efter kassen fra Nuuk havnede hjemme i Gl Rye, som muliggjorde at digtsamlingen kunne trykkes med de herlige 72 ALPO-stempler. Det sjove samarbejde med Peter fra Billigestempler.dk. Det har virkeligt været en rejse.

Det er en milepæl. 
Jeg glæder mig til at dele. 

Digtsamlingen udkommer d. 17. juni og kan købes på forlaget Emeritus 
https://emeritusbooks.net

Den 15. juni kl 19.30 holder forlaget og jeg bogreception på Dokk1 i forbindelse med LiteratureXchangefestival. Vær velkommen til en aften med oplæsning, musik, fortælling om projektet og bobler:
https://www.litx.dk/index.php/program/552-digtsamlingen-72-oplaesning-og-musik

 

Den 27. sept. udkommer albumversionen af 72. Med sine 10 dansksprogede sange. Releasekoncerten kommer til at foregå 2 dage i en gammel værkstedshal i Søhøjlandet. Så sær kryds i kalenderen allerede nu. Jeg glæder mig!

Glade og kærlige hilsner

Karen